Alles over cavia's | Boeken cavia.
Je bevindt je hier: home » cavia algemeen » boeken cavia

Cavia boeken en naslagwerken

Op deze pagina vind je een overzicht van enkele boeken en naslagwerken over cavia's. Via de links vind je meer informatie over de boekjes en kun je het naslagwerk eventueel online aanschaffen als je wilt. In enkele gevallen is het boek ook tweedehands verkrijgbaar.

Cavia's | Hans L. Schippers

Een boekje met veel informatie over cavia's, zoals over de verzorging, rassen en het voorkomen van ziektes. Een handig naslagwerk voor mensen die geen ervaring hebben met cavia's, maar ook voor de meer ervaren caviahouder.

Cavia's
Cavia's
Hans L. Schippers

Konijnen en knaagdieren encyclopedie | Esther Verhoef

Een uitgebreide encyclopedie met informatie over diverse rassen van allerlei soorten knaagdieren, zoals konijnen, cavia's en chincilla's. Handig bij de keuze van een ras, of gewoon als naslagwerk.

Konijnen en knaagdieren encyclopedie
Konijnen en knaagdieren encyclopedie
Esther Verhoef

Cavia | Welzo Media Prod. bv

Beknopte, duidelijke informatie voor iedereen die een cavia houdt of wil houden. Over o.a. verzorging, aanschaf, huisvesting, voortplanting, gezondheid en ziekte.

Cavia
Cavia
-

Feestjes voor beestjes | Fiona Rempt

Spelletjes en verwentips voor je huisdieren... Grappig boek waarin je tips krijgt om je huisdier bezig te houden of te verwennen. Voor vogels, knaagdieren, honden en katten.

Feestjes voor beestjes
Feestjes voor beestjes
Fiona Rempt